Voor alle duidelijkheid: we testen niét jou of je geheugen. Wel de bijsluiter. Om te zien of hij goed geordend en in mensentaal geschreven is. Zodat de patiënt alle nodige informatie makkelijk terugvindt. En zodat het geneesmiddel veilig en op de juiste manier gebruikt wordt.

Om mee te doen, moet je minimum achttien jaar zijn, en geen medische of farmaceutische opleiding gevolgd hebben. Je mag om de zes maanden deelnemen aan een bijsluitertest. Zo vaak als je zelf wilt. We maken met jou een afspraak in een testcentrum in jouw regio. Daar lees je een bijsluiter, en beantwoord je een vijftiental vragen. Met de bijsluiter bij de hand.

Voor dat half uurtje werk krijg je van ons 20 euro cash. Onmiddellijk. Een goed gevoel krijg je er als bonus bovenop. Want je helpt mee aan een betere gezondheidszorg voor iedereen. Terwijl je er zelf ook beter van wordt.

Inschrijven kan je heel eenvoudig online. Dat duurt een tweetal minuten. Daarna nodigen wij je per telefoon of brief uit voor een bijsluitertest. Wees gerust: we geven jouw gegevens in geen geval door aan anderen. Zodat je niet hoeft te vrezen voor spam en ongewenste reclame.

... over de bijsluitertest